Λιβαδειά: Δύο νεαροί συνελήφθησαν για βιασμό ανήλικης

Το 17χρονο θύμα υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Λιβαδειάς και οι αστυνομικοί με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σε συνδυασμό με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κατάφερε να ταυτοποιήσει και να συλλάβει τους φερόμενους ως δράστες

Δύο νεαροί, 23 ετών και 26 ετών, συνελήφθησαν για τον βιασμό μίας 17χρονης. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε στην Ασφάλεια Λιβαδειάς στις 2 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία φέρεται να τελέστηκε ο καταγγελλόμενος βιασμός.

Η ανήλικη ανέφερε στην καταγγελία της πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους δύο νεαρούς και στις 2 Οκτωβρίου συναντήθηκαν στην Λιβαδειά. Πήγαν και βόλτα με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και οι δύο νεαροί, οι οποίοι οδήγησαν την κοπέλα χωρίς τη θέλησή της σε ένα αγροτεμάχιο. Εκεί την βίασαν και οι δύο.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα και μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου σε συνδυασμό με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο καταγγελλόμενους ως δράστες.

Παράλληλα, η 17χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαιωσε ότι υπάρχουν ίχνη βιασμού.

Η Ελληνική Αστυνομία ενημερωσε τις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές για την υπόθεση και ο ανακριτής εξέδωσε εντάλματα για τη σύλληψη των δύο φερομένων ως δραστών.

Για την εκτέλεση των ενταλμάτων πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Κερατσίνι, όπου και συνελήφθησαν οι δύο νεαροί, οι οποίοι σήμερα αναμενεται να οδηγηθουν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς

vradini.gr

Σχετικά